18 Eylül 2019 Çarşamba Günlük Burç Yorumları sözleri

Reklamlar

18 Eylül 2019 Çarşamba OĞLAK Burcu Yorumu:

Ay, işbirlikleri konusunda dikkatli olmanızı öğütlüyor. İşbirliklerinde tutarsız davranışlarla karşılaşabilirsiniz. İlginç olasılıklarla dolu bir gün. Değişik çevrelere girmek ya da öneriler almak size son derece cazip görünebilir. Çok önem verdiğiniz bir ilişkinizde köktenci kararlar almazsanız inisiyatif tamamen sizden çıkabilir.

18 Eylül 2019 Çarşamba KOVA Burcu Yorumu:

Günlük Burç Yorumları

Sakin ve tokgözlü yaklaşımlarla çok kazançlı çıkabilirsiniz. Sürpriz fırsatlarla yepyeni planlar içine girebilirsiniz. Yakın günlerde oldukça sevineceğiniz görüşmeler, umutlu randevuları getirebilir. Aile içi sorunların kaynağı olarak ilan edilmek istemiyorsanız, onların karşı görüşlerini dikkate almalısınız.

18 Eylül 2019 Çarşamba BALIK Burcu Yorumu:

Yaptığınız iş başvurularından yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülecek. İş hayatınız son günlerde bir kabusa dönüştü. Orada yaşadığınız ilişkilere daha fazla katlanmak istemiyorsunuz. Hobilerinize yaptığınız harcamaların aldığı tepkileri unutmuş gibi görünüyorsunuz. Bugünlerde yapmayı düşündüğünüz bazı harcamalar evle aranızı açabilir.

18 Eylül 2019 Çarşamba TERAZİ Burcu Yorumu:

Meslek dışı bir iş, içinde sevdiğiniz bir arkadaşınızın olması nedeniyle sizi ilgilendirecek. Sizin deneyiminizin ve bazı ilişkilerinizin başkalarınca değerlendirilmesi hoş olmuyor. Bu konuda daha ödünsüz tavırlar içine girmeniz gerekiyor. Biraz itelenerek dahil olduğunuz bir katılımda geleceğinizle ilgili fırsatlarınız var.

18 Eylül 2019 Çarşamba AKREP Burcu Yorumu:

İş konusunda bir gecikme yada aksaklık söz konusu olabilir,bir sorununuzu zamana bırakmalısınız. Ne istediğinizi biliyorsunuz ancak bunu kendinize saklamayı tercih edeceksiniz. Bugün yapacağınız kısa yolculuklarda ve genel olarak ilişkilerinizde daha önlemci olmaya bakın. Yanlış anlamalar, öğle saatlerinde daha belirgin olabilir.

18 Eylül 2019 Çarşamba YAY Burcu Yorumu:

Karşılığını yeterince göremediğiniz iş yoğunluğunuzun, genel yorgunluğunuz ve moralsizliğinizdeki belirleyiciliği oldukça fazla. Dönem dönem içinizi dolduran isteksizliğin, temelindeki nedenlerle ilgili yanılgılarınız var. Yaşadığınız bir gerilimden bugün kurtulabilir ve daha rahat bir şekilde olaylara konsantre olabilirsiniz. Sezgileriniz olumlu çalışıyor.

18 Eylül 2019 Çarşamba YENGEÇ Burcu Yorumu:

Günlük işlerinizde yüklerinizin artabileceği ve iş yerinizde yeni sorumluluklar üstlenebileceğiniz bir gündesiniz. İş yerinizde yenidüzenlemeler yapmak isteyebilir, orjinal düşüncelerinizi uygulamaya koyabilirsiniz. Sakıncalı bulduğunuz ilişkiyi engelleme çabanız geri tepebilir. Bu ilişkiyi bir süre daha izlemekle bir şey kaybetmiş olmayacaksınız.

18 Eylül 2019 Çarşamba ASLAN Burcu Yorumu:

Birkaç kişi aranızda büyükçe bir işin tartışması içine girebilirsiniz. İş yaşamınızın rahatsızlıkları çok yakında biteceğine dair sinyaller veriyor. Tersliklerden kendinizi aklama çabanız bu süreci uzatabilir. Henüz hazır olmadığınızı düşündüğünüz konuda, hazırlıklara bir an evvel girişmenizde yarar var. Dışınızda gelişen koşullar, her an sizi konunun içine alabilir.

18 Eylül 2019 Çarşamba BAŞAK Burcu Yorumu:

Kaybettiğinizi düşündüğünüz bir iş bağlantınız tarafından bugünlerde aranacaksınız. Yakında yeni bir iş yolculuğuna çıkabilirsiniz. Bu kez umutlu dönme şansınız bayağı yüksek görünüyor. Tanık olacağınız bir tartışmada görüşlerinizi söylemeniz istenebilir. Düşündüklerinizi söylerseniz birileri kırılabilir.

18 Eylül 2019 Çarşamba KOÇ Burcu Yorumu:

Ayağınızı sağlam basmalısınız. Sizi yerinizden kıpırdatma niyetinde birileri var. Dişe diş mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Yakında eski bir iş arkadaşınız tarafından aranacaksınız, sizden bir ricası olacak. Bazı huylarınızın çoğu zaman yararını görüyor olmanız, sizi gizli zararları görmekten alıkoyuyor. Bazı durumlarda merakınızı bastırmanız gerekiyor.

18 Eylül 2019 Çarşamba BOĞA Burcu Yorumu:

Çok hızlı düşünüp hızlı kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Bir fikir çatışmasından güçlü çıkmayı başaracaksınız ve sizin için başarılı sonuçlar elde edebileceğiniz bir gün olacaktır. Alakasız bir konuya zihninizde ayırdığınız zamanı, sizi doğrudan ilgilendiren başka konulara ayırabilirsiniz.

18 Eylül 2019 Çarşamba İKİZLER Burcu Yorumu:

İşler rayına oturdu derken bugün telefonla alacağınız bir haber canınızı sıkabilir. Hatta haftasonu çalışmanızı gerektirecek durumlar ortaya çıkabilir. Ama bu işlerle siz ilgilenmezseniz şirket dibe çöker. Uzun bir zamandır bir aile büyüğünü ihmal ediyorsunuz. O bunu sorun etmiyormuş gibi görünüyor. Ama ilginizi arttırırsanız onu ne kadar çok sevindirdiğinizi göreceksiniz.

Reklamlar


Yorumlar