16 Eylül 2019 Pazartesi Günlük Burç Yorumları sözleri

Reklamlar

16 Eylül 2019 Pazartesi YAY Burcu Yorumu:

Aklınızı bir türlü işle ilgili projelerden ve planlarda uzak tutamıyorsunuz. Bu enerjiyi işleri yoluna koymakta kullansanız belki verim alacaksınız. Boş hayallerin peşinde yeterince koşmuşsunuz. Olayların gelişimi yeterince hızlı olmayabilir. Kesin bir karar almadan önce biraz daha beklemeli ve sonuçları iyi değerlendirmelisiniz.

16 Eylül 2019 Pazartesi OĞLAK Burcu Yorumu:

Günlük Burç Yorumları

Bazı plansız, programsız alınan kararlara karşı mücadelenizi biraz yumuşatabilirsiniz. Özgüveniniz ve isabetli öngörüleriniz sizi son günlerde biraz kışkırtıyor. Kökten bazı değişim kararlarınızda çok aceleci davranışlardan kaçınmalısınız.

16 Eylül 2019 Pazartesi KOVA Burcu Yorumu:

İş yaşamınızda bir tasfiye hareketi var. Belli bir zaman için yükünüz artabilir.İşyerinize kazandırdığınız birçok yenilik var. İradi kişiliğiniz işlerin vaktinden önce çıkmasını sağlıyor. Ne işyerinizle ne de iş ilişkilerinizle bir sorun yaşıyorsunuz. Bugün bir dalgınlığınız, istenmeyen sonuçlar doğurabilir. Birine vermiş olduğunuz sözü unutabilirsiniz.

16 Eylül 2019 Pazartesi BALIK Burcu Yorumu:

İş ilişkilerinizde bütün çalışma keyfinizi kaçıran kronikleşmiş bir geçimsizliğiniz var. Siz bunun hiç bitmeyeceğine inanmaya başladınız. Bu Konuda önümüzdeki günlerde sizi çok şaşırtacak bir gelişme olacak. Son günlerde kendi kendinizle çok meşgul olduğunuz için çevrenizde olup bitenleri göremeyebiliyorsunuz. Sizi de ilgilendiren bazı konulara müdahale etmeniz gerekebilir.

16 Eylül 2019 Pazartesi TERAZİ Burcu Yorumu:

Bazı gelişmelerde, geleceğe dönük umutlar var. Önümüzdeki günlerde iş hayatınızda oluşacak hareketlenmelere ayak uydurmanız çok yarar getirebilir. Sizden genç biriyle ilişkinizde beğenmediğiniz mesafeyi belli bir düzeye getirebilmeniz, daha sabırlı ve anlamaya yönelik yaklaşımlara bağlı.

16 Eylül 2019 Pazartesi AKREP Burcu Yorumu:

İş ortamınızda oluşacak yoğunluk özel yaşamınızı ihmal etmenize yol açabilir. Genel olarak iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde belli bir mesafeyi korumaya çalışmalı ve temkinli olmalısınız. Hiç olmazsa küçük oyunlarınızı çevrenizden biraz uzakta oynayın. En azından eşin dostun camını kırmamış olursunuz.

16 Eylül 2019 Pazartesi ASLAN Burcu Yorumu:

Önünüzdeki engelleri tek, tek yok ediyorsunuz. Şansınız açık, ama bundan da önemlisi çok emek harcıyorsunuz. Emeğinizin karşılığını gecikmeli olarak almanız, sizi bugünlerde bazı girişimlere yöneltebilir. Abartılı bilgilerle gergin saatler yaşayabilirsiniz. Gerçeği öğrenip sakinleşeceğiniz dakikaya kadar bir, iki ilişkinizde tehlike arz edeceksiniz.

16 Eylül 2019 Pazartesi BAŞAK Burcu Yorumu:

Yeteneksiz insanların sizin üstünüzde olması, sizi olumsuz etkiliyor. Ama kararlılığınız, yakında sizi belli yerlere getirebilecek. Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi kullanamıyorsunuz. Bazı gelişmelerde, geleceğe dönük umutlar var. Önümüzdeki günlerde iş hayatınızda oluşacak hareketlenmelere ayak uydurmanız çok yarar getirebilir.

16 Eylül 2019 Pazartesi İKİZLER Burcu Yorumu:

Mesleki yeterliliğinizle ilgili gözden kaçırdığınız şeyler var. Elinizdeki işin boyutu sizi çok zorluyor. Bu konudaki geri bir adım sizi iddiasız biri yapmayacak, rahat olmalısınız. Her işi kotarmaya çalışmanız gerekmiyor Aşk hayatınızda atmayı düşündüğünüz adımı hangi nedenlerin kaldırdığını iyice bir düşünmeniz gerekiyor.

16 Eylül 2019 Pazartesi YENGEÇ Burcu Yorumu:

İş yaşamınızda zihinsel olarak son derece üretken olacaksınız. Birlikte iş yaptığınız insanlara değişik açılardan yaklaşarak istediklerinizi elde edebiliyorsunuz. Haftasonu çıkabilecek beklenmedik işleri yabana atmayın. Çok olumsuz sonuçlara sebep olabilirsiniz.

16 Eylül 2019 Pazartesi KOÇ Burcu Yorumu:

İş yerinizde daha verimli çalışmanın koşullarını sağlamak için ikili bazı görüşmeler talep edeceksiniz. Bir koordinasyon sorunu yaşandığını düşünüyor ve bunun çözümlenmesini istiyorsunuz. Çevresel şartlar zaman zaman elinizi kolunuzu bağlayabilir. Bununla birlikte karamsarlığa kapılmamaya çalışmalısınız. Aşırı duygusal reaksiyonlar şaşırtıcı olabilir.

16 Eylül 2019 Pazartesi BOĞA Burcu Yorumu:

İş ilişkilerinizde güven ön planda. Bunu iş yaşamının önkoşulu olarak görüyorsunuz. Yaratıcılığınız biraz bunalımlı bir çalışan olmanıza yol açabiliyor. Yaratıcılığınız ve koşullarınız arasında bir denge gerekiyor. Ay, hareket ihtiyacı ve huzursuzluk getirmekte. Ailenizi ilgilendiren konular, karşı cinsle ilişkiler sorun yaratacaktır.

Reklamlar


Yorumlar